Zajvédő kabin – kezdetek

Home / Egyéb / Zajvédő kabin – kezdetek
műszakvezetői_kabin
Az Air Plastic Kft. egy évtizede van a piacon.
Zajvédelmi termékeink közül egyedülállóak a zaj-és rezgés csökkentett kabinok, valamint a zaj-és rezgés csökkentett mérőkabinok.
A zaj-és rezgés csökkentett mérőkabinok más néven mérőfülkék tervezése és gyártása már az indulás évében elkezdődött. Egy autóipari alkatrészeket gyártó cég keresett fel bennünket, hogy tervezzünk számukra egy olyan kabint, amelyben az alkatrészek zajszintje kifogástalanul mérhető.
Megterveztük, legyártottuk.
Míg az első évben egy db mérőfülkére szólt a megrendelés, az évek múlásával ez a szám megtöbbszöröződött. Folyamatosan alakultunk az igényekhez és azóta is rugalmasak vagyunk a piachoz.
2015-ben ugyanennél a cégnél 8 db mérőfülke átadására került sor.
A mérőkabinok mellett az általános kabinokat is bevezettük termékként, hiszen ezek a fülkék a bent tartózkodók számára zajcsökkentett környezetet biztosítanak, így alkalmasak műszakvezetői kabinként irodai munkavégzésre például egy gyártósor mellett. Az üzemcsarnokokban kialakult az igény a valóban zajcsökkentett munkakörnyezetre, hiszen a vezetők belátták, hogy a folyamatos zajt a test terhelésként éli meg és ez hosszú távon egészség károsodáshoz vezethet, míg csendes környezetben nő a koncentráció képessége.
Megkeresésünket követően felmérésre, zajmérésre és az esetek zömében konkrét tervezésre és kivitelezésre kerül sor.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>