Cégbemutató


Cégünket több mint egy évtizede alapítottuk, fő profilunk a zajvédelem.
Foglalkozunk továbbá gipszkarton szereléssel, száraz- és acélszerkezet építéssel valamint gépgyártással.
Az elmúlt tíz évben számos megrendelőnknek bizonyítottuk rátermettségünket, szaktudásunkat, precizitásunkat.

Megrendelőink egyedi igényeit maradéktalanul igyekszünk kiszolgálni – mindezeket alátámasztják referenciáink, amelyek között multinacionális cégek épp úgy megtalálhatók, mint kis- és középvállalkozások.
Mindemellett új kihívásokkal is szívesen farkasszemet nézünk: folyamatosan modernizáljuk gépparkunkat, új megoldások bevezetésére törekszünk és lépést tartunk a technológiával. Szeretjük a szakmánkat, a jól elvégzett munka öröme és partnereink elégedettsége egyaránt fontos számunkra.

Airplastic_Gergő

Nacsa Gergely

ügyvezető

Szeret mindent átgondolni, alapos, megfontolt. Mindenre talál megoldást, és alaposan tervez. Szereti a sportot és a humort, utóbbit főleg akkor, ha az a szakmájával kapcsolatos. A Shrekből a Szamár a kedvence.

Airplastic_Renáta

Herédi Renáta

irodavezető

Az ügyvezető és csoportvezető munkájának hátterét biztosítja. Segít a munkafolyamatok összehangolásában, biztosítja az alapvető feltételeket a cég gördülékeny működésében. Rugalmassága partnerré teszi az innovatív fejlesztésekben.

 

Airplastic_Zoltán

Sás Zoltán

csoportvezető

Cégünknél a jó értelemben vett szigort képviseli. Magas elvárásokat támaszt önmagával szemben, precíz és pontos. Szakmaiságát 16 év tapasztalata alapozza meg.

 

Referenciák


Az Air Plastic Kft. az elmúlt évtizedben számos cég bizalmát és megbízását nyerte el: a kis cégeket és a multinacionális vállalatokat egyaránt a legjobb tudásunk szerint szolgáltuk ki.

Kapcsolatfelvétel


Itt találja cégünk elérhetőségeit, és feliratkozhat hírlevelünkre is. 

Air Plastic Kft.
6758 Röszke, Szántó Kovács J. u. 53

Herédi Renáta +36 30/343 29 34
Nacsa Gergely +36 20/429 72 44
Sás Zoltán +36 20/371 82 17

info@airplastic.hu