Air Plastic Kft.

Cégünk több mint tíz éve jött létre. A teljesített megbízásaink során szerzett tapasztalataink vezettek el ahhoz a felismeréshez, hogy a folyamatos fejlődéssel mozgásban tarthatjuk önmagunkat és ezáltal partnereink számára is új lehetőségeket kínálhatunk.

Az építőiparban szerzett kapcsolataink révén mind cégünk profilja, mind pedig cégünk szakembereinek száma bővült. Így az Air Plastic Kft. jelenleg számos területet átfog, az építőipartól a zajvédelmen keresztül a kútfúrásig.

(tovább…)

Eladó szerkezetkész lakások a Holt-Maros sétányon!

A projekt kivitelező cége az Air Plastic Kft. Cégünk vállalja a lakások teljes kulcsrakész kivitelezését.

holt-maros

003

 

 

 

Részletek a honlapon találhatóak: www.holtmaros-lakokert.hu

Érdeklődni a 06/36 016-07-98 telefonon.

wsb_airplastic_1000x250

A társadalmi szerepvállalás keretében
az Air Plastic Kft. sport-támogatói tevékenységébe tartozik többek között
WSB mobilpályák tervezése, gyártása, az eszközök kezelésének oktatása.

Jelenleg a GINOP-5.2.4-16 pályázati támogatásban részesül a vállalkozás.

Jelenleg a GINOP-5.3.12-19-2020-00167 pályázati támogatásban részesül a vállalkozás.

Jelenleg a 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00228 támogatásában részesül a vállalkozás.

miért hőszigeteljünk. Idén a mai napra esik az ökológiai “túllövés napja”.  A természet ettől a naptól nem képes újból előállítani annyi energiát, mint amennyit elhasználtunk, így az emberiség már a bolygó következő évi erőforrásait használja. A szigetelés nél...
Tovább...
Oszd meg velünk a legviccesebb, legkedvesebb, legmeghökkentőbb történeted arról, hogy milyen, amikor túl vékonyak a falak, és mindent hallotok, ami a szomszédos helységben történik. Legyen akár a munkahelyeden, az iskoládban, otthon, vagy egy nyaralás alkalmával. Minden b...
Tovább...
Üzemi területeken, üzemi létesítmények környezetében, munkahelyeken, lakásokban felléphetnek zaj-és rezgésvédelmi problémák. A zajcsökkentést minden esetben a zajforrás meghatározásával kell kezdeni. Amennyiben nincs mód megszüntetni vagy zajvédelmi szempontból kedvezőbb ...
Tovább...

Zajvédelem

“…mert minőségi munkát csak zajmentes környezetben lehet végezni.”

Zajvédelem mint munkavédelem

A munkavédelmi törvény alapján a munkáltató köteles egy bizonyos határérték felett zajvédelmi eszközök, megoldások biztosítására – megvédve a munkásokat és a környezetet a zajforrás által keltett káros hatásoktól.

Legtöbbször a cégek, üzemek már csak hatósági felhívás után kezdenek figyelmet adni a munkaterület zajforrásainak kivizsgálására, és ezután is több esetben választanak olcsóbb, ám nem túl hatékony módszereket a probléma megoldására.

Cégünk megoldásaival nem csak megelőzhető a hatósági felhívás, de önmagában is színvonalas és modern megoldásokat kínálunk a zajvédelemben.

(tovább…)

Építőipar

Az építőipar összetett és kockázatos terület, mi mégis következetesen teszünk eleget partnereink megrendeléseinek. A munkák jelentős részét cégünk alkalmazottai végzik, mindemellett, ha a munka külső szakemberek segítségét megkívánja, stabil alvállalkozói bázist biztosítunk.

Cégünk alapítása óta arra törekeszünk, hogy összetett szolgáltatásokat nyújtsunk az építőiparban. A gipszkarton szereléstől a szárazépítésen, a gépgyártáson és a villamos kivitelezéseken át az acélszerkezetek építéséig minden ezekhez kapcsolódó munkát tartalmaz portfóliónk.

Magánszemélyeknek komplett ház- és lakásfelújítást is szolgáltatunk.

(tovább…)

Acélszerkezetek

Cégünk arra specializálódott, hogy a legkülönfélébb igényeknek eleget tegyen. A legegyszerűbb fémkapuktól a teljesen egyéni igényekre szabott acél tartó összetevőkig minden típusú acélmegmunkálásnak eleget teszünk.

A könnyűszerkezetes építési módszerekkel fejlett ipari, mezőgazdasági, sport és szabadidő építmények valósíthatók meg. Az acélszerkezetek gyártásához a legmodernebb technikai eszközöket biztosítjuk, a kivitelezéshez pedig megbízható, szakképzett és tapasztalt szakembereink állnak rendelkezésre.

A cégünk által gyártott acélszerkezetek lehetnek rácsos tartó jellegűek, hengerelt profilokból készültek vagy hajlított eleműek. Vállaljuk a szerkezetek egyedi vagy sorozatgyártását AFI vagy AWI hegesztési technológiával.

(tovább…)

Ipari elektromosság

„Stabil kézzel, minőséggel dolgozunk”

Nagyobb terhelésű elektromos hálózatok, erős- és gyengeáramú hálózatok kiépítése, jelző- és riasztóberendezések telepítése, kül- és beltéri világítás fejlesztése, villámvédelem, gépek és gyártósor telepítés, érintésvédelem és minden, ami az ipari villanyszereléshez hozzátartozhat.

Megbízható, tapasztalt, képesített csapat, minőségi alapanyagok, lelkiismeretes munkavégzés.

(tovább…)

Lakossági elektromosság

„…hogy biztonságosan és biztonságban tudhassa értékeit..”

Szeretne gondoskodni lakása balesetmentes környezetéről?
Az otthonában kiépített elektromos hálózat már nem elegendő az elektromos gépeinek működtetésére?
Szeretne előre gondolkodni lakásfelújítás, illetve építkezés során az elektronikai berendezések villamos hátteréről?

(tovább…)

Miért érdemes kutat fúrni?

A víz környezetkímélő, megújuló energiaforrás, ugyanakkor alacsony a fenntartási költsége. A szolgáltatói árak töredékéért használhatja saját víznyerő forrását. Akkor is megéri, ha teljes vízellátásra vagy csak öntözésre szeretné használni.

Aki saját kúttal rendelkezik, függetlenedik a vízszolgáltatótól és nincs kiszolgáltatva a száraz időjárás káros hatásainak.

A kútfúrás az Unió által támogatott tevékenységek közé tartozik, így annak a megvalósítási költségei sem feltétlenül a megrendelőt terhelik.

(tovább…)

Kollégáink

Az Air Plastic Csapat

Nacsa Gergely

Nacsa Gergely

ügyvezető

E-mail: nacsa.gergely@airplastic.hu

Bohus Gergely

Bohus Gergely

építőipar

E-mail: bohus.gergely@airplastic.hu

Szalai Szabolcs

Szalai Szabolcs

villanyszerelés

E-mail: szalai.szabolcs@airplastic.hu

Referenciák